2013. szeptember 25., szerda

Sonoma tölgy Piros konyhabútor vásárlás, lapraszerelt konyhabútor olcsón, konyhabútor vásárlás olcsón



Konyhabútor vásárlásláshoz és lapra szerelt konyhabútor további információért kattints ide

A képen látható konyhabútor megvásárolható olcsón! Kínálatunk lapra szerelt konyhabútorok vásárlását teszi lehetővé hatalmas választékban! Cégünk az olcsó konyhabútor mellett számos konyhabútor különlegességgel is szolgál! Lakberendezés esetén előnyben részesítjük a fenyő bútorokat és egyéb jó minőségből készült konyha bútorokat, de a vásárlóknak lehetőségük van konyhabútor vásárlására olcsón is! Magyar termékekkel foglalkozó bútorbolt, bútoráruház vagyunk!

Kattints ide a bútor vásárláshoz!


Konyhabútor választékunkban magas minőségű konyhabútor modelleket kínálunk, amelyek remélhetőleg elnyerik az Ön tetszését is. Összeállításaink között akad modern konyhabútor, klasszikus konyhabútor, minimál design és blokk konyhabútor is. A széles elemválasztéknak, a profi 3D konyhabútor tervezési segédletnek és felkészült kollégáinknak köszönhetően a kiválasztott konyhabútor modelleket akár (a megrendeléstől számított) 3-4 hetes határidővel is le tudjuk szállítani.

A konyhabútor korpusza lehet a frontokkal színazonos, de készülhet eltérő színekben is. A korpusz 16 mm vastag faforgácslap, a konyhabútor test pedig kiváló minőségű laminált bútorlapokból készül. A konyhabútor frontok terén az MDF konyhabútor fronttól az egyszerűbb formákig bőséges választékot tudunk felvonultatni.

Rendelhető konyhabútor frontok: laminált bútorlap vagy MDF-ből gyártott kivitel. Árát tekintve a laminált bútorlapból készült konyhabútor front a legolcsóbb. Az MDF (Medium Density Fibreboard = Közepes Sűrűségű Farostlemez konyhabútor front) árban a bútorlap és a valódi fa frontok között helyezkedik el.
Egyéb konyhabútor és bútor vásárlás olcsón:
Lapra szerelt konyhabútor vásárlás
Bükk konyhabútor vásárlás
Sonoma tölgy Antracit konyhabútor vásárlás
Fehér konyhabútor vásárlás

Sonoma tölgy Piros konyhabútor vásárlás

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése