2013. szeptember 30., hétfő

Fehér konyhabútor vásárlás, konyhabútor olcsón, konyhabútor vásárlás olcsón



Konyhabútor vásárlásláshoz és lapra szerelt konyhabútor további információért kattints ide

A képen látható konyhabútor megvásárolható olcsón! Kínálatunk lapra szerelt konyhabútorok vásárlását teszi lehetővé hatalmas választékban! Cégünk az olcsó konyhabútor mellett számos konyhabútor különlegességgel is szolgál! Lakberendezés esetén előnyben részesítjük a fenyő bútorokat és egyéb jó minőségből készült konyha bútorokat, de a vásárlóknak lehetőségük van konyhabútor vásárlására olcsón is! Magyar termékekkel foglalkozó bútorbolt, bútoráruház vagyunk!

Kattints ide a bútor vásárláshoz!


Konyhabútor választékunkban magas minőségű konyhabútor modelleket kínálunk, amelyek remélhetőleg elnyerik az Ön tetszését is. Összeállításaink között akad modern konyhabútor, klasszikus konyhabútor, minimál design és blokk konyhabútor is. A széles elemválasztéknak, a profi 3D konyhabútor tervezési segédletnek és felkészült kollégáinknak köszönhetően a kiválasztott konyhabútor modelleket akár (a megrendeléstől számított) 3-4 hetes határidővel is le tudjuk szállítani.

A konyhabútor korpusza lehet a frontokkal színazonos, de készülhet eltérő színekben is. A korpusz 16 mm vastag faforgácslap, a konyhabútor test pedig kiváló minőségű laminált bútorlapokból készül. A konyhabútor frontok terén az MDF konyhabútor fronttól az egyszerűbb formákig bőséges választékot tudunk felvonultatni.

Rendelhető konyhabútor frontok: laminált bútorlap vagy MDF-ből gyártott kivitel. Árát tekintve a laminált bútorlapból készült konyhabútor front a legolcsóbb. Az MDF (Medium Density Fibreboard = Közepes Sűrűségű Farostlemez konyhabútor front) árban a bútorlap és a valódi fa frontok között helyezkedik el.
Egyéb konyhabútor és bútor vásárlás olcsón:
Lapra szerelt konyhabútor vásárlás
Bükk konyhabútor vásárlás
Sonoma tölgy Antracit konyhabútor vásárlás
Fehér konyhabútor vásárlás
Sonoma tölgy Piros konyhabútor vásárlás
Bükk Antracit konyhabútor vásárlás
Bükk konyhabútor vásárlás olcsón
Bükk bordó konyhabútor vásárlás

Fehér konyhabútor vásárlás olcsón

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése